• Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin! 30 päivän palautusoikeus
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin! 30 päivän palautusoikeus

Miniaskeleen takana on sivutoiminen yrittäjä ja yhden lapsen äiti. Lapseni tuntua kenkienkäyttöikään muutama vuosi sitten kiinnostuin jalkaterveysasioista ja paljasjalkakengistä, jotka otin itsellenikin käyttöön eikä sen jälkeen ns. tavallisiin kenkiin olekaan enää ollut paluuta! Tuolloin huomasin, että suositusten mukaisten, oikean kokoisten ja Suomen säähän sopivien lastenkenkien hankkiminen ei ole kovinkaan helppoa ja että lasten paljasjalkakenkien saatavuus suomalaisissa verkko- ja etenkin kivijalkamyymälöissä ei ollut kovinkaan hyvä. Onneksi asia on pikkuhiljaa korjaantumassa, markkinoille tulee uusia jälleenmyyjiä ja myös kuluttajat osaavat vaatia valikoimiin hyviä kenkiä.

Miniaskeleen tavoitteena on pyrkiä edistämään suositusten mukaisten lasten kenkien saatavuutta ja näin tukea pienten jalkojen luonnollista toimintaa ja tervettä kasvua. Myymme myös kenkä- ja jalkamittoja, joiden avulla lapsen jalan mittaaminen ja oikean kokoisten kenkien valitseminen käy helpommin. Tavoitteemme on tehdä hyvien, sopivan kokoisten lastenkenkien ostamisesta helppoa, myös verkossa!

Arvomme

  • Luonnollisuus: Paljain jaloin paras, mutta hyvät kengät ovat hyvä kompromissi! Haluamme tukea luonnollista liikettä; suositusten mukaiset kengät mahdollistavat pikkujalkojen luonnollisen liikkeen ja luonnollisen kasvun.
  • Terveellisyys: Sopivan kokoiset, suosiotusten mukaiset kengät edistävät lasten jalkaterveyttä ja kokonaisvaltaista kehitystä. Haluamme tehdä terveellisten kenkien ostamisesta helppoa.
  • Kestävä kehitys: Kiinnitämme huomiota myymiemme tuotteiden vastuulliseen ja ympäristön kannalta kestävään tuotantotapaan.